Menu
X
image

Onderwerp bijeenkomst 20 februari

Wonen in Alphen in 2040

Discussie over de woningbouwstrategie.

 

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft Kuiper Compagnons vorig jaar een onderzoek laten doen naar de bouwmogelijkheden in Alphen aan den Rijn. De uitkomsten laten zien waar in Alphen nog gebouwd kan en mag worden. Die gegevens zijn niet nieuw meer en worden inmiddels bekend verondersteld. Een belangrijke conclusie is in ieder geval dat de ruimte schaars is.

Het is dus zaak om verstandig om te gaan met die schaarse ruimte. We moeten goed nadenken wat we gaan bouwen. Die vraag willen we toespitsen op woningbouw. Aan welk type woningbouw is behoefte? Er bestaat natuurlijk niet een eenduidig antwoord op die vraag. De vervolgvraag is: Wat in welke mate, op welke plek en wanneer?

De gemeente Alphen aan den Rijn opent de bijeenkomst met een inleiding, waarna we graag de discussie aangaan over dit belangrijke onderwerp.

 

Geen tags gevonden
Terug naar home
OVER VEBOA
De VEBOA is een besloten vereniging voor mensen met een bestuurs- of managementfunctie in organisaties die gerelateerd zijn aan de bouw- en vastgoedsector in Alphen aan den Rijn en omgeving.
SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Website door Smart development Veboa. © Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere